13 May 2015

Gap Year

Ok, our gap year is over, we are sitting at place for too long now (even if the place is London). But it has been just few days since I was able to get all our videos from our travels as my external hard drive, the only place where I store it all, was broken. We are just so happy to have almost all of the pictures back and mainly all the videos. Now it's the time to learn how to edit them properly. Here is a little recap of our travels and one video: 
Teprve nedávno se mi podařilo vydolovat videa a fotky z našeho rozbitého disku, takže jsme hned s nadšením začali uploadovat vše možné. Náš gap year už je nějakou dobu za námi a my už nějakou chvíli sedíme na jednom místě (ačkoliv je to Londýn), takže si vždy zavzpomínáme u videí.  Teď když máme většinu fotek a všechna videa (tentokrát udělám backup backupu!), je čas naučit se je pořádně zpracovávat. Tady je malý přehled našich cest a jedno video: 
Prague (Czech rep.) - Taipei (Taiwan) - Auckland (New Zealand) - Around New Zealand - Sydney, Melbourne (Australia) - Taipei (Taiwan) - Bangkok, Chiang Mai (Thailand) -  Siem Reap, Phnom Pen, Sihanoukville (Cambodia) - Singapore - Java, Bali (Indonesia) - Yunnan, Sichuan, Shanghai (China) - home 


No comments:

Post a Comment