7 January 2015

Coffee Talk: Coffee@33, Brighton


Our first stop on our "speciality coffee" mission in Brighton. Well, Mr Wolfe was for some reason closed that day, so we went to a lovely little cafe close to the train station - Coffee@33. Good choice, I must say. Friendly place with an amazing design and really nice atmosphere. Cafe as I like it - not a long menu, just few traditional drinks, some snacks and sandwiches and 3 different filters. M. tried the Rwanda one and it was just perfect, bit stronger, but really goooooood. (I am sorry, I forgot the exact name already).
There were not many seats, but it looked like people stopped here more for a take away coffee and a friendly chat. Anyway, we found a seat and I, personally, can imagine spending here hours and hours with a book. 




33 Trafalgar StreetBrighton BN1 4EDEngland
Mon-Fri 7:30am-6pm, Sat 9am-6pm and Sundays 10am-5pm

__________________________________________________________________________

Naše první zastávka na "speciality coffee" misi v Brightonu. Tedy, kavárna Mr Wolfe byl z nějakého důvodu ten den zavřena, takže jsme skončili v jedné malé a útulné kavárně, kousek od nádraží, Coffee@33. Dobrý volba, mohu teď s odstupem říct. Velice přátelský personál, povedený design a jednoduše úžasná atmosféra. Kavárna podle mého gusta - ne zbytečně přeplněný kávový lístek, jen pár tradičních káv, nějaké zákusky a sendviče. Na filtru tři různé kávy. M. zkusil Rwandu a byla prý geniální, silnější, ale velice dobrá (pardón, přesný název jsem už stačila zapomenout). 
Není zde tolik míst k sezení, ale vypadalo to, že si zákazníci zvykli chodit spíš na kávu s sebou a přátelský pokec. My ale místo našli a já osobně si dovedu představit, že tady strávím hodiny a hodiny s knihou. 



No comments:

Post a Comment